Kies / Choose / Choisi / Wählen Sie

 Nederlands   English   Francais   Deutsch


 

Restaurant en Allergie

Entree 4/6 :

Waar gaat het om?
De maatregelen die genomen moeten worden om een veilige maaltijd te kunnen serveren.

[HOME]
1.
Waar gaat het om?
2.
Welke maatregelen?
3.
Beleid en wat meer?
4. Inventarisatie?
5. Werkwijze
6. Herkenning
 
[entree 3]                                                                                 [entree 5]

De inventarisatie voor een allergenenmanagement bestaat uit verschillende stappen. Noem het de "nulmeting" of de fundering van het systeem, het maakt niet echt. Waar het om gaat is dat u moet weten waar u staat en waar u naar toe wilt.

we beginnen met de inventarisatie van de allergenen in uw bedrijf bij:

  • gebruikte grondstoffen (inkoop)
  • samengestelde producten
  • opslag
  • receptuur

Gebruikte grondstoffen (inkoop)
 

Samengestelde producten
 

Opslag
 

Receptuur
 

 

[entree 3]                                                                                 [entree 5]


Home        Contact         FAQ        Sitemap

© 2008 Nederlands Anafylaxis Netwerk. All rights reserved