Kies / Choose / Choisi / Wählen Sie

 Nederlands   English   Francais   Deutsch


 

Restaurant en Allergie

Introductie: 2/6

Hier vindt u achtergrond informatie over allergie en anafylaxis. Wat het is; waar je allergisch voor kunt zijn; wat de klachten kunnen zijn; wie het kunnen krijgen;op wie het invloed heeft; etc.

[HOME]
1.
Wat is Allergie?
2. Wat zijn Allergenen?
3.
Wat zijn de Klachten?
4.
Wie krijgt het?
5. Wat is de Impact?
6. Wat is de behandeling?
 

Stoffen die bij sommige mensen een overgevoeligheidsreactie kan veroorzaken

Hoewel een mens allergisch kan zijn voor welk voedingsmiddel dan ook, zoals fruit, groenten en vlees, ze komen niet zo vaak voor als de volgende 8 voedingsmiddelen die voor 90 procent van de voedselallergiereacties zorgen:
 
Melk Ei
Pinda Noten afkomstig van bomen (walnoten, hazelnoot, cashew, etc.)
Vis Schaaldieren
Soja Tarwe
Hieronder vind je uitgebreide informatie over andere voedingsmiddelen waar mensen allergisch voor kunnen zijn:
Amandel Appel
Banaan Selderij
Mais Kiwi
Mosterd Perzik
Sesam Specerijen
Specerijen tabel 1 Specerijen tabel 2

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn voedseladditieven (E-nummers) maar zeer zelden de oorzaak van een voedselallergie.
 

[introductie 1]                                                                      [introductie 3]


Home        Contact         FAQ        Sitemap

© 2008 Nederlands Anafylaxis Netwerk. All rights reserved