Kies / Choose / Choisi / Whlen Sie

 Nederlands   English   Francais   Deutsch


 

Restaurant en Allergie


Voorgerecht 2.1/4 :

Beleid
Inkoop van grondstoffen
Opslag van grondstoffen
Voorlichting & Training Personeel

[HOME]
1.
Beleid (2) en wat meer?
2.
Welke maatregelen?
2.1
Vervolg maatregelen?
2.1.1 Gast Perspectief
2.1.2. Restaurant Perspectief
3.
Inventarisatie (1)?
4.
Inventarisatie (2)?
 

[voorgerecht 2]                                                             [voorgerecht 2.1.1]
 

--Vertrouwen, net als kunst, komt nooit van het weten van alle antwoorden; het komt door open te staan voor alle vragen. --

Samenwerken om uit eten te gaan!

De samenwerking tussen de gast en het restaurant is kritisch voor het succes van een avondje uit eten gaan als je speciale dieetvereisten hebt.

Dit proces bestaat uit twee componenten -- de inspanning van voorbereiding en de continue interactie gedurende het gehele diner tussen de twee partijen.
 

Inspanning van Voorbereiding Interactie en Samenwerking
4 4 4 4 4 4 4 4
GAST
perspectief
Zelf educatie Inschatting
comfort niveau
Identificeer
eet opties
Uitvoeren
voorberei-ding
  Communiceer vereisten Bestel maaltijd ontvang bestelling Geef
terugkoppeling
4 4 4 4 4 4 4 4
RESTAURANT
perspectie
f
Opleiden restaurant
personeel
Identificeer ingredinten & Voedsel bereiding voor aanpassen aan speciale diten   Begrijp de vereisten van de GAST en bespreek het menu Laat zien dat je de bestelling heb begrepen Verzeker je van het op de juiste manier verwerken van de bestelling Serveer Maaltijd Vraag na of alles in orde is

De voorbereidinginspanning vanuit zowel het perspectief van de gast als van het restaurant richten zich op educatie en heeft een volledige prioriteit vr er enige interactie tussen de twee partijen is.

Perspectief van de Gast!

Perspectief van het Restaurant!

 

[voorgerecht 2]                                                             [voorgerecht 2.1.1]


Home        Contact         FAQ        Sitemap

2008 Nederlands Anafylaxis Netwerk. All rights reserved